Menu
Forside Cocktailevents Pris Hvem er vi Butler Ice

Cocktailevents

Udvalget

Cocktailkortet viser vores standard cocktails, men kan naturligvis udvides eller ændres efter Jeres ønsker. Produkterne der bruges er nøje udvalgt af vores interne cocktail specialister, som hver især har mere end 15 års erfaring med cocktails og spiritus. Der lægges vægt på kvalitet og ingredienser, der er følger årstiden.

Cocktailevents

Bartendere

Flyt-bars bartendere er alle erfarne inden for bar- og cocktailevents. De har alle gennemgået en grundig intern uddannelse, og er kyndige inden for både grund-teknikker som pouring og mixing, service bag baren samt mere dybdegående spiritusviden og mixologi. Dermed sikrer vi, at alle bartendere har den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at skabe den bedste cocktailoplevelse for gæsterne.

Cocktailevents

Baren

Baren, der bliver brugt, er en transportabel bar kaldet Portabar®. Denne bar er et innovativt, alsidigt og bærbart sæt af moduler, der samles hurtigt uden fastgørelser til gulve eller vægge. Alle komponenter er udskiftelige, således at det samme sæt af dele kan laves som ønsket til forskellige arrangementer. Det unikke patenterede design af Portabar® kan bygges og udformes i den helt rigtige størrelse, form og type, uanset hvilken begivenheden, der er for øje.

Cocktailevents

Fremgangsmåden

Et Flyt-bar arrangement tilpasses altid Jeres format og ønsker, hvilket aftales gennem personlig kontakt med en af vores specialister. Vi er altid lydhør og tilbyder også vejledning baseret på vores mange års erfaring.

På selve dagen for arrangementet leveres porta-baren på et aftalt tidspunkt. Baren opstilles i den aftalte konstellation, tilpasset rum og antal gæster, og fyldes op med is, glas, udstyr samt de ingredienser, der skal til for at skabe velsmagende cocktails.

Opstilling af baren sker altid inden gæsterne ankommer, og bartenderne møder som regel ind, en time før baren skal åbne, for at klargøre baren og de friske råvarer. Efter endt arrangement bruges 45 minutter på at pakke baren sammen, så den er klar til afhentning igen.

Cocktailevents

Hold Jeres arrangement i Papirhallen

Flyt-bar bor til daglig i Papirhallen på Papirøen i København K. Papirhallen fungerer også som event venue, og kan lejes til forskellige arrangementer.

Ved leje af hallen, har I frie tøjler til skabe og eksekvere Jeres eget event. Såfremt det ønskes, kan Flyt-bar assistere med alt fra barløsning til totalarrangement med personale, catering og opsætning samt dekoration, lys og lyd, transport, etc.

• Centralt beliggende multi-event hotspot i Kbh K
• Plads til 700 spisende og 1.500 stående
• Multifleksibel ruminddeling & møblerbart indgangsparti
• Multifleksibel bar- & sceneløsning
• Anretter-køkken
• 250 parkeringspladser
• Nabo til parkeringshus, Copenhagen Street Food, Experimentarium City, m.fl.
• Unikke rammer for skræddersyede events
• Anløb med båd
• Transport/adgang: kanalrundfartsbåd, havnebusser ”til dørenâ€? bil, cykel, bus
  â€?også helikopter er en mulighed!