mad
vi kan hjælpe dig maden til dit event
En del af noget større
FlytBar har eksisteret siden 2007 og har siden dengang udviklet sig meget. I februar 2023 overtog Lasse Skov Event Management FlytBar og har siden da udviklet det til det, det er i dag: eksperter i cocktail- og barløsninger.
Udover FlytBar driver Lasse Skov Event Management også Skovriderkroen, hvor der er et formidabelt køkkenteam tilknyttet. Dette køkken driver også frokostordningen GastroNu
Hos FlytBar kan vi, udover at hjælpe med barløsninger, også assistere med alt fra konceptudvikling til eventkoordinering af større arrangementer som firmafester, bryllupper og julefrokoster. Har I brug for hjælp til at finde den perfekte madcaterer, står vi også klar til at hjælpe jer med det.
Mad catering til dit event fra Skovriderkroens køkken
Skovriderkroens køkkenteam
Skovriderkroens køkkenteam skaber skræddersyede menuer baseret på sæsonens råvarer og gæsternes ønsker. Vi mestrer både klassisk og moderne køkken, med fokus på god smag og gastronomi i højsædet.
Skovriderkroens erfarne kokke sammensætter deres retter med friske, lokale og primært økologiske ingredienser for den ultimative smagsoplevelse.
Skovriderkroens køkken har også brandet GastroNu, som tilbyder frokostordninger til virksomheder på hverdage. Snart udvider de også deres services med catering til både private og erhverv. Uanset om det er en firmafrokost eller en fest derhjemme, kan vi sørge vi for lækker mad leveret direkte til jer.
Sæsonen afspejler sig i menuerne
Årstiden afspejler sig altid i menuerne, hvor Skovriderkroens køkken udnytter sæsonens friske råvarer til at skabe unikke og smagfulde retter. Hver menu er en hyldest til det aktuelle årstids udvalgte ingredienser, hvilket sikrer en varieret og altid aktuel gastronomisk oplevelse.
Økologi og ansvarlighed
Ligesom FlytBar har Skovriderkroens køkken også et stort fokus på ansvarlighed, zero waste og økologi. De går ligeledes ikke på kompromis med kvalitet og samarbejder med nøje udvalgte leverandører, når de sammensætter menuer og laver maden.
Skovriderkroen køkken bruger de råvarer, der afspejler gæsternes ønsker og sæsonen. Ydermere tager de madspild alvorligt og arbejder aktivt på at minimere det, bl.a. ved at vælge råvarer i sæson, tilpasse portionsstørrelser, og bruge CO2-venlige ingredienser.
Planlægning af menuen
Under kyndig vejledning sammensætter vi i fællesskab med dig den perfekte menu, der tilpasses dine ønsker og sæsonens råvarer. Vores mål er at skabe en skræddersyet menu, der fremhæver de bedste ingredienser og sikrer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.